Handelstraat 2, 7917 RC Geesbrug
Maandag - Vrijdag 08:00-16:00
06 - 536 827 07

Veemar heeft een lange historie met vele gerealiseerde projecten, van grootschalige nieuwbouw tot kleine verbouwingen, zowel voor bedrijf als particulier.

Veemar denkt in oplossingen en gaat geen probleem uit de weg

Onze ruime ervaring in vele facetten staat voor u klaar.

Veemar is een allround bedrijf, veelzijdig, energiek, oplossingsgericht, one-stop-shopping, meedenkend en levert kwalitatief hoogstaand werk.

Bij Veemar geldt: afspraak is afspraak.

Veemar voor particuliere klanten

Als particulier kunt u voor veel verschillende klussen bij Veemar terecht.
Lees meer

Veemar voor zakelijke klanten

Veemar biedt veel verschillende werkzaamheden aan, van nieuwbouw tot renovatie en ontwerp.
Lees meer

Asbestsanering

Wij zorgen ervoor voor dat het asbest op een zorgvuldige manier wordt geïnventariseerd en verwijderd.
Lees meer

Op zoek naar de beste partner voor uw volgende bouwwerk?

Waarom voor ons kiezen

1

Onze diensten

Veemar is een bedrijf dat heel veel verschillende werkzaamheden aanbiedt, van asbestsanering tot het aan- of nieuw bouwen van een schuur of garage. Voor zowel particuliere als zakelijke klanten.
2

Bespaar tijd en geld

Een Goede parten in u bouw project brengt niet alleen rust en vrije tijd. Het brengt in potentie ook financiële vrijheid met zich mee.
3

Gecertificeerd

Veemar medewerkers zijn VCA gecertificeerd daarnaast beschikt Veemar over CVW (Centrum Veilig Wonen) erkende vakmannen en heeft verder een doorlopende aansprakelijkheidsverzekering, (CAR).
4

Tijdige voltooiing

Al onze werkzaamheden worden projectmatig opgepakt, onze bouwprojecten worden altijd binnen de vooraf opgestelde schema opgeleverd.
5

Geen verborgen kosten

We hebben geen verborgen kosten, Veemar werk op basis van betrouwbaarheid.
6

WERKZAAMHEDEN

De werkzaamheden zijn erg uiteenlopend, van veestallen tot complete keukens of fietsenstallingen.

Recente projecten

Op zoek naar een partner voor uw volgende bouwopdracht?

Op zoek naar de juiste partner voor al uw bouw gerelateerde werkzaamheden. x

Doel

Veemar gaat voor succes en kwaliteit, een hoogstaand gerenommeerd bedrijf waar bij alle medewerker hun steentje bijdragen. Dit is ook onze verwachting van onze nieuwe medewerkers die ons team komen versterken.

Een gezamenlijke ambitie verwezenlijken door groot verantwoordelijkheid en discipline te tonen, proactief, oplossingsgericht en resultaatgericht te werken aan ons doel.

“WIJ BOUWEN AAN UW DROOM”


Missie

Wij bouwen, verbouwen en onderhouden op kwalitatief hoogstaand niveau. Het is ons streven projecten binnen afgesproken planning en budget met kwaliteit te realiseren.

Door binnen het budget te blijven bouwen wij aan vertrouwen en staat de klant centraal. Bij financiële wijzigingen word in onderling overleg met de klant gekeken naar mogelijkheden.


Wij zijn gericht op groei en profilering. Wij worden door de markt gezien als een dynamisch en klantvriendelijk bedrijf, dat inspeelt op de behoeften van de klant. Verwezenlijking van onze ambitie doet de succesfactoren groeien, houd onze focus in tact.

Hierdoor groeien wij steeds verder en bouwen wij succesvol met in acht neming van de juiste disciplines. Veemar speelt graag in op nieuwe ontwikkelingen in de markt en de sector.


Klanten waarderen Veemar en het werk dat Veemar levert x

Eindelijk een eerlijk en fatsoenlijk bedrijf gevonden Badkamer afgebouwd, tegelwerk,plafond aluminium geplaatst inclusief led verlichting Goede adviezen, nauwkeurig en erg vriendelijk Dit is een bedrijf waar je op kunt bouwen! Dikke 10 met een griffel! Petr
Ik ben dik tevreden..T is precies zo gegaan zo als ik had gehoopt.Leuke en betrouwbare mensen.Zeker een aanrader voor al uw klussen.. Gr Aly Aly
Ik ben erg blij met Veemar. Ze geven prima advies wat betreft bouw, verzkering en geld zaken. Afspraken Elia Barsoum
Ik ben dik tevreden..T is precies zo gegaan zo als ik had gehoopt.Leuke en betrouwbare mensen.Zeker een aanrader voor al uw klussen.. Gr Aly Aly

CENTRUM VEILIG WONEN

Veemar medewerkers zijn Centrum Veilig Wonen erkende vakmannen..

ABC ADAMAS GECERTIFICEERD