Handelstraat 2, 7917 RC Geesbrug
Maandag - Vrijdag 08:00-16:00
06 - 536 827 07

Zakelijk klanten

Bouwbedrijf VEEMAR > Zakelijk klanten

  Veemar voor zakelijke klanten

  Asbestsanering

  Voordat gesloopt kan worden moet in veel gevallen eerst het milieugevaarlijke asbest verwijderd worden. Het inventariseren, demonteren en verwijderen van asbesthoudende materialen is aan strenge regels gebonden. Voor het deskundig laten inventariseren en verwijderen van asbest kunt u een beroep doen op Veemar Wij zorgen ervoor voor dat het asbest op een zorgvuldige manier wordt geinventariseerd en onder het wettelijk verplichte SC-530 certificaat wordt verwijderd.

  Nieuwbouw

  Realisatie van staalconstructies, dak en wand beplating, sandwichpanelen, ramen, deuren en kozijnen.
  De gehele buitenschil van uw gebouw in één hand, wind en waterdicht opgeleverd.

  Daarnaast realiseerd Veemar ook binnenwanden, HACCP ruimtes, koelcellen, klimaatruimtes en gasdichte cellen.

  Dak & gevel – contructies

  Renovatie

  Renovatie dak- en gevelbeplating, wijzigen gevelbeeld, modernisering van uw bedrijfspand, zonnepanelen, asbestsanering dak en/of gevel, koel en vriescellen, realisatie van lucht en/of daglicht toetreding al dan niet in combinatie met klimaatcellen inbouwen in bestaande bedrijfsruimtes van HACCP ruimtes.

  “Klanten waarderen Veemar en het werk dat Veemar levert”

  Eindelijk een eerlijk en fatsoenlijk bedrijf gevonden Badkamer afgebouwd, tegelwerk,plafond aluminium geplaatst inclusief led verlichting Goede adviezen, nauwkeurig en erg vriendelijk Dit is een bedrijf waar je op kunt bouwen! Dikke 10 met een griffel!

  Pert