Zakelijke klanten

Asbestsanering

Voordat gesloopt kan worden moet in veel gevallen eerst het milieugevaarlijke asbest verwijderd worden. Het inventariseren, demonteren en verwijderen van asbesthoudende materialen is aan strenge regels gebonden. Voor het deskundig laten inventariseren en verwijderen van asbest kunt u een beroep doen op Veemar Wij zorgen ervoor voor dat het asbest op een zorgvuldige manier wordt geïnventariseerd en onder het wettelijk verplichte SC-530 certificaat wordt verwijderd.

Nieuwbouw

Realisatie van staalconstructies, dak- en wandbeplating, sandwichpanelen, ramen, deuren en kozijnen.
De gehele buitenschil van uw gebouw wordt wind en waterdicht opgeleverd.
Daarnaast realiseert Veemar ook binnenwanden, HACCP ruimtes, koelcellen, klimaatruimtes en gasdichte cellen.

Renovatie

Renovatie dak- en gevelbeplating, wijzigen gevelbeeld, modernisering van uw bedrijfspand, zonnepanelen, asbestsanering van dak en/of gevel, koel en vriescellen, realisatie van lucht en/of daglicht toetreding al dan niet in combinatie met klimaatcellen inbouwen in bestaande bedrijfsruimtes van HACCP ruimtes.

Staalconstructies

Het realiseren van staalconstructies in de utiliteitsbouw alsook de agrarische bouw. In combinatie met de dak= en gevelbeplating levert dit een forse besparing op, zowel in tijd als geld

Ontwerpen en bouwen van koel- en vriescellen

Droogruimtes en rijpcellen, inclusief installaties, in samenwerking met onze partner hierin Smeva/Geerlofs

Bouwservice & onderhoud

Bouwservice & onderhoud

Daarnaast kunt u bij Veemar terecht voor lekkage- of aardbevingsschade, aangezien Veemar over CVW-erkende vakmannen beschikt, zodat u zeker weet dat de schade adequaat en vakkundig wordt hersteld.
Tevens biedt Veemar ook hulp als u problemen heeft bij het indienen van schade bij uw opstal- of inboedelverzekeraar.

Gevels impregneren

Veemar kan uw gevels impregneren, zodat u geen last meer heeft van vochtdoorslag, mos- en algen aangroei, daarmee bespaart u veel energie.

Daarnaast kunnen windveren, boeiranden en gevelbekleding worden vervangen. uw gevels worden dan vervangen door kunststof, staal of aluminium, zodat het onderhoudsvrij is waardoor u niet meer hoeft te schilderen. Veemar geeft hierop 20 jaar garantie en er zijn vele kleuren mogelijk.